dimecres, 6 de novembre del 2019

Agenda novembre 2019


07-11-2019 Conferència – Aules d’Extensió Universitària.

·        Dijous 7 de novembre a les 18.30 h a la Biblioteca Joan Miró, conferència amb el títol: L’antisemitisme al llarg de la història”
·        A càrrec del Sr. Jaume Borràs Galceran llicenciat en geografia i història i professor de l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp.
·        L'antisemitisme és l'hostilitat o el prejudici cap als jueus com a grup religiós, ètnic o racial, el qual es manifesta com a odi cap a un individu, o com a persecució institucionalitzada i violenta. El terme va néixer a l'Imperi Alemany durant el segle XIX i és una forma de racisme.

08-11-2019 Exposició de fotografies.

·        Divendres 8 de novembre a les 19.00 h a l’Església Vella, inauguració de l’exposició de fotografies amb el títol: “Fa 45 anys que en tinc 45”
·        A càrrec de la Sra. Lucía Perera Stocco, nascuda a Rosario (Argentina) el 1984 i veïna de Riudoms.
·        Fa 45 anys que en tinc 45 és una mostra de fotografies que volen ser un homenatge a la vellesa a través d’un seguit de retrats emocionals de persones que tenen més de noranta anys. L’autora les ha captat en la seva rutina, i ha conversat sobre les seves vides i n’ha capturat l’emoció als rostres, les mirades i els gestos amb participació de dues convilatanes

19-11-2019 Conferència.

·        Dimarts 19 de novembre a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol: “La Barquera, un patrimoni a conservar”
·        A càrrec del Sr. Jordi Mora Camprubi, arqueòleg.
·        Les troballes en aquest jaciment són abundants i es poden dividir en tres períodes històrics. Les restes més antigues van ser documentades a les prospeccions fetes per l'antic col·laborador de Salvador Vilaseca, Ramon Capdevila i Magí Sedó.

22-11-2018 Conferència.

·        Divendres 22 de novembre a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol José Mesía Lesseps. L'aviador franquista abatut sobre la serra de Llaberia”.  A càrrec del Sr. Joan Papell Tardiu, Doctor en història medieval.
·        A la tarda del diumenge 14 d'agost de 1938, durant un combat aeri entre avions caça republicans i nacionals, un Flat franquista va ser abatut. El seu pilot, va aconseguir saltar amb paracaigudes, però qui era aquest pilot?

24-11-2019 Conèixer l’entorn – Sortida al Bosc.

·        Diumenge 24 de novembre sortida al bosc “Anem a buscar bolets”
·        Sortida a les 9.00 del matí en cotxes propis des de les escoles. Recordeu de portar cistell, esmorzar, bon calçat, etc. Sortida de dificultat mínima, apte per grans i petits. L’objectiu és conèixer les espècies de bolets més saboroses però també les més tòxiques del nostre terme.
A càrrec del Sr. Simó Gras Olivé i  Paqui Bernal Gimenez 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Activitats maig 2024

  02-05-2024   Curs Història de Catalunya.   ·         Dijous 2 de maig, a les 19.00 h a la   Casa de Cultura Agustí Sardà, conferèn...