dilluns, 1 de maig del 2023

Activitats maig 2023


 

04-05-2023 Xerrada.

 ·        Dijous 4 de maig a les 19.00 h a la Biblioteca Joan Miró, xerrada amb el títol: "Miquel Mestre Avinyó: fill oblidat de Mont-roig del Camp".

·        Destacat cooperativista en les terres tarragonines, va ser un dels impulsors del cooperativisme de consum durant la dècada de 1920.

·        A càrrec del Sr. Xavier Anglès Canaldas, guanyador del Premi Recerca Vila de Mont-roig

 

11-05-2023 Conferència – Aules de la gent gran.

 ·        Dijous 11 de maig a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol: “Elvis Presley”

·        Elvis Aaron Presley, conegut com a Elvis Presley, fou un famós cantant i compositor nord-americà de rock and roll. Tant és així que se l'anomena "El Rei del Rock & Roll" o, simplement, "El Rei".

·        A càrrec del Sr. Joan Maria Martí Mendoza, Doctor en musicologia històrica.

 

18-05-2023 Audiovisual i xerrada.

 ·        Dijous 18 de maig a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, Audiovisual i xerrada amb el títol: "Uganda. La perla d'Àfrica".

·        Uganda, anomenada per Winston Churchill com La Perla d'Àfrica, està situada a la regió dels Grans Llacs, a l'Àfrica oriental.

·        A càrrec del Sr. Pere Iglesias i Sra. Pilar Vidal.

 

25-05-2023 Xerrada.

 ·        Dijous 25 de maig a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, xerrada amb el títol: "Decidim ara que podem” document de voluntats anticipades (DVA)

·        El document de voluntats anticipades (DVA) és el document mitjançant el qual una persona, major d’edat, amb capacitat suficient i de manera lliure, fa constar  les instruccions sobre els tractaments, les atencions mèdiques i  les cures  que desitja  rebre  o rebutjar quan es trobi en circumstàncies que no li permetin expressar la seva voluntat.

·        A càrrec de la Sra. Montse Bonet Martí, infermera diplomada, especialista en geriatria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Activitats maig 2024

  02-05-2024   Curs Història de Catalunya.   ·         Dijous 2 de maig, a les 19.00 h a la   Casa de Cultura Agustí Sardà, conferèn...