dilluns, 22 de maig del 2023

Agenda Juny 2023

01-06-2023 Presentació de llibre.

 

·        Dijous 1 de juny a les 19.00 h a Casa de Cultura Agustí Sardà, presentació del llibre amb el títol: Emili Soler i Fors un pedagog vocacional”.

·        Emili Soler i Fors, ha estat un cas insòlit dintre de la Pedagogia, per la seva gran vocació com a mestre. Va fer les gestions necessàries perquè l'Estat subvencionés les obres de construcció d'un nou edifici escolar que va resultar un dels més innovadors de Catalunya.

·        La presentació anirà a càrrec del Sr. Emili Soler Calucho, magistrat i nét d’Emili Soler i Fors.

 

08-06-2023 Conferència – Aules de la gent gran.

 

·        Dijous 8 de juny a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol: L’escriptora Montserrat Roig: una gran desconeguda”

·        Montserrat Roig i Fransitorra fou una escriptora en català de novel·les, contes, assaig, reportatges i articles periodístics. Va presentar i dirigir diversos programes de televisió, mitjà en el qual va excel·lir com a entrevistadora a escriptors de generacions precedents.

·        A càrrec de la Sra. Maria Remei Barberà Gomis.

 

15-06-2023 Conferència.

 

·        Dijous 15 de juny a les 19.00 h Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol:

El príncep de Viana i el seu temps"

·        Les cròniques diuen que a l'estiu de 1440 Carles d'Evreux, primer príncep de Viana i conegut popularment com a Carles de Viana, va visitar la localitat navarresa que donava nom al seu títol, com a hereu del Regne de Navarra, concedit divuit anys abans pel seu avi, el rei Carles III.

·        A càrrec del Sr. Joan Papell Tardiu, Doctor en història medieval.

 

29-06-2023 Presentació de llibre.

 

·        Dijous 29 de juny a les 19.00 h a la Casa de Cultura Agustí Sardà, presentació del llibre amb el títol: "L'agricultura a Riudoms en el context del canvi climàtic"

·        El llibre és el volum 36 de la col·lecció Quaderns de Divulgació Cultural i analitza com canviarà el clima al poble de Riudoms i a la comarca del Baix Camp entre els anys 2021 i 2100. L'estudi també investiga quins efectes preveu que tindrà el canvi del clima en l'agricultura local.

·        La presentació anirà a càrrec del Sr. Gabriel Arbonès Domingo, i de la Sra. Maria Eugènia Perea, directora de la revista cultural Lo Floc. L'autor va guanyar amb aquest estudi el Premi Arnau de Palomar 2020 en la categoria d'Investigació, que convoquen el CERAP i l'Ajuntament de Riudoms.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Activitats maig 2024

  02-05-2024   Curs Història de Catalunya.   ·         Dijous 2 de maig, a les 19.00 h a la   Casa de Cultura Agustí Sardà, conferèn...